Kas notiek, ja es izdzēšu savu pārlūkprogrammas vēsturi vai sīkfailus?

Tad tiks dzēstas arī jūsu sīkfailu preferences.

Pēc tam vietne var jums atkārtoti pieprasīt piekrišanu.
Saglabātie iestatījumi, preferences, vēlmju saraksts un iepirkumu grozs var tikt zaudēti.

Vai šis raksts bija noderīgs?

0 no 0 novērtēja kā noderīgu

Vai jūsu jautājuma nav sarakstā?

Sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu