Kaj se zgodi, če izbrišem zgodovino brskanja ali piškotke?

Takrat se izbrišejo tudi vaše nastavitve piškotkov.

Spletno mesto vas lahko nato ponovno vpraša za dovoljenje.
Shranjene nastavitve, priljubljene možnosti, seznam želja in nakupovalna košarica se lahko izgubijo.

Je bil ta sklop koristen?

0 od 0 meni, da je to koristno

Ali med njimi ni tvojega vprašanja?

Kontaktirajte službo za stranke